Cooking is love made visible. Met dit motto gaan wij elke dag aan de slag. Gastronomie is onze grootste passie en deze delen wij maar al te graag met u.
Wij zijn een traiteurszaak gelegen in Hasselt, de hoofdstad van de smaak.

Traiteur Robby maakt van elk feest één om nooit te vergeten. Een klein feestje voor familie of vrienden, een communiefeest of een event in uw bedrijf?
Traiteur Robby biedt zowel voor particulieren als voor bedrijven een professionele traiteurservice.

Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij telkens weer voor een subliem totaalpakket. Naast de catering zorgen wij namelijk ook voor een perfecte bediening en kleden wij uw feest in naar uw wensen. Naast onze standaardformules kan u bij ons steeds terecht voor offertes op maat. Hierbij werken wij uw feest met plezier uit tot in de kleinste details.

Hoe kan u bestellen?

Blader door onze folders en maak uw keuze. U kan uw bestelling doorgeven via e-mail of telefoon. Ook bent u altijd welkom tijdens onze openingsuren. Vindt u niet wat u zoekt? Geen probleem, wij luisteren naar uw wensen en werken uw feest op maat helemaal uit. Op deze manier hopen we jullie te laten meegenieten van de passie die wij elke dag beoefenen.